Tuesday, November 3, 2009

Technical Problems and in Need of Advice!




It's been a busy couple days around here and I was beginning to think that I would never get the last few photos posted from our trip to the Mound.
Well guess what?
I was right!
I'm not going to get to post them tonight.
I uploaded my photos to Photobucket but then was not able to retrieve the codes to be able to use them on the blog. I guess they must just be experiencing technical difficulties. So we will try again later or tomorrow.

I too am having difficulties and would greatly appreciate anyone's assistance.
I am trying to set up an RSS feed and am having no luck. I don't know if I am stupid, blind or what!
I have read and read and still have not been able to figure the thing out.

So, if anyone out there can give me a tip or two I would be ever so grateful.
You can leave me a comment or if you have lots to say feel free to use my email listed on my left sidebar.
Any and all suggestions welcome!

Hope you all have a great evening!

5 comments:

Nancy M. said...

Your subscribe button on the side seems to be working. Is that what you were talking about, or something else?

Cheryl said...

I'm having trouble with my blog. The fonts and colors will nto change. I just now looked and with in the last hour my pics are huge.

Olde Dame Penniwig said...

Unfortunately, I know nothing of RSS feeds...

Are you running Firefox as your browser? A lot of trouble with it lately...don't know what is up with Photobucket!!!

A big lot of help I was...lol...

maybe try here:
http://www.webgrrls.com/blog/2008/07/15/tutorial-how-to-setup-rss-feeds-for-yor-blog/

Country Whispers said...

Nancy...Yes that is what I was talking about. I have messed around trying to figure it out all day. I finally got it. Yeah!

Carmen C. said...

Glad you got it figured out as I am CLUELESS to those things, lol! I couldn't even post the paypal buttons on my selling blog, even though 3 people described IN DETAIL how to do it:(