Thursday, March 3, 2011

Issues with Blogger

Has anyone noticed the absence of thumbnails on your sidebars?
If you are unsure of what I am talking about then take a peak at your blog.
If you have my blog listed on your sidebar then you will notice that my blog name and post title show up (if you have it set to do so) but the picture thumbnail is missing.
I place a picture at the top of most all of my posts and that picture is what will show up on the thumbnail.
But not now!
I have no idea why this is happening and I don't see any answers in the help section of blogger. I do see that many people have complained to blogger about this but never received an answer back.

I don't know about you all but that little thumbnail is what usually attracts me to a new blog.
So it's kind of an important little feature.


Now, some blog thumbnails ARE still appearing but I don't know what those bloggers are doing that is different than I.

Carmen suggested the other night to swith back to the old editor (in your basic settings). I did and my pictures began showing up again. The problem is that the old editor is such a pain in the butt to use if you are posting more than one photo.
There's got to be another solution somewhere.
HELP, PLEASE!!!
Do any of you know what the issue is or how to fix it?
Any thoughts or suggestions would be greatly appreciated.

7 comments:

the Goodwife said...

In my blogroll, most have pictures but some do not. I'm not sure what folks who do have are doing differently.

the Goodwife said...

Ps, I use the new editor and I follow my own blog anonymously(to make sure things look ok) and I have a picture showing up with my post in my blogroll.

Carmen C. said...

I really don't mind the old editor so that's what I used again today and my pic is up:) I agree though, that thumbnail pic is very important!

Molly Mandeville Fryer said...

Well, I noticed tht my button on your sidebar is the wrong thumbnail! Not the boot, but my sttching animation that goes with my signature. What up with all this? Hope they get everything fixed up soon.

Angela said...

You know, I've noticed it but didn't give it much thought. I guess I just thought that the ones without a picture didn't post a picture in their last post. There are some that never have a picture. I guess I just thought it could be because they use typepad or a .com. That is strange now that you bring it up! I still use the old editor. Not sure why I do. I guess because I know how to use it without having to think! lol

Steph said...

I don't have mine set to show pictures, but I have noticed that where I have my Miller Farms facebook page linked, all I see is a big red X, and I don't know how to fix it either! Maybe it's just showing up an X to me?

Granny Sue said...

I had to take the thumbnails off so the list didn't take so much space on the sidebar, so I didn't know about this problem, Jessica.